Mesin ngagaur

Tentang Kami

Zhejiang Guoxing Machines Co, Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi luhur sareng tempatna di Wenzhou anu kawéntar "China Modern Economic Mode City This Co nyepeng kakuatan téknis anu kuat sareng ngagunakeun éta pikeun pamekaran sareng pembuatan peralatan mesin séri anu katutupan canggih, nangtung dina sirah mesin benang katutup domestik leres-leres. Mesin benang katutup anu di produksi diantarana: jinis hemat énergi sadaya-komputerisasi, jinis drive komputerisasi sareng mékanis

About Us

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Zhejiang Guoxing Machines Co ,. Ltd.

    Zhejiang Guoxing Machines Co, Ltd mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi sareng tempatna di Wenzhou anu terkenal "China Modern Economic Mode City This Co nyepeng kakuatan téknis anu kuat sareng ngagunakeunana pikeun pamekaran sareng pembuatan peralatan mesin séri anu ditutupan canggih, nangtung dina sirah ...